Conferència:Biologia Sintètica:de les malalties a la biosfera

Data: Dimarts 10 de Març

Hora: 20.00 h

Lloc: Biblioteca comarcal de Blanes

Ponent: Ricard Solé

La xerrada intentarà donar un visió de la medicina del segle XXI. Aquest segle,el nostre potencial per modificar i fins i tot crear sistemes vius s’ha accelerat i ens permet entendre millor un gran nombre de fenòmens (com els orígens de la vida o dels organismes complexos) a la vegada que obre la porta a una nova biomedicina.

De la mateixa manera en d’altres camps,com la vida artificial o la robòtica evolutiva,estem en condicions d’imitar sistemes naturals i apropar-nos a qüestions fonamentals sobre la naturalesa de la intel·ligència.

En la conferència es tractaran aquest temes i es plantejaran els reptes futurs relacionats amb la biosfera i la nostra supervivència que podrien trobar noves respostes en la capacitat de modificar la biosfera.

Comments are closed.