Conferència:Estratègies per la motivació

Data: Dimarts 9 de Juny

Hora: 20.00 h

Lloc: Biblioteca comarcal de Blanes

Ponent: Pep Marí

Aquest dimarts 9 de juny de 2015 a les 20.00 h a la biblioteca de Blanes,Aula Blanes ofereix la darrera xerrada del cicle d’enguany. La conferència de cloenda anirà a càrrec del reconegut divulgador i psicòleg esportiu Pep Marí ( @pepmari4 ). Director del departament de psicologia del centre d’alt rendiment de Sant Cugat en les seves xerrades barreja la seva passió per la psicologia amb la seva capacitat per divulgar.

Autor de llibres de referència en el camp del rendiment esportiu com “Aprender de los Campeones” i “La felicidad no es el objetivo”,ha publicat recentment la seva primera novel·la “Nos lo hubiéramos perdido todo”.

La motivació va més enllà de tenir somnis,de tenir il·lusió o de tenir ganes per alguna cosa. El treball en equip,la direcció d’un grup,l’autoexigència per assolir objectius,la competència dels entorns,són moltes les situacions que necessiten tenir una motivació alta i enfocada.

En aquesta xerrada es repassaran les claus del que és la motivació i de quines maneres es pot mantenir en el temps. Des de l’experiència de més de vint anys en la psicologia esportiva d’alt rendiment Pep Marí esbossarà estratègies que ens poden ajudar a tenir una òptima motivació personal i de grup.

2 comments to Conferència:Estratègies per la motivació