Conferència:Fer ‘esport’és sinònim de salut?

Data: Dimarts 10 de Novembre

Hora: 20.00 h

Lloc: Biblioteca comarcal de Blanes

Ponent: Dr. Iván Ibáñez

La població general sap i entén que la pràctica d’exercici físic regular és bo per la salut. Però hi ha un fenomen emergent en l’actualitat de curses populars de “running”,trail,muntanya etc…fa anys només les realitzaven els professionals de l’esport però que cada vegada les corren persones esportistes no professionals. Aquestes curses habitualment són molt exigents físicament,portant freqüentment al limit físic del cos i el de la fisiologia humana.
Per aquest motiu,es mostrarà la “dosi”d’exercici físic òptima per millorar el grau de salut i si es practica un esport de màxima exigència física,quines proves mèdiques i consells són els recomanables per tal de prevenir efectes secundaris derivats.

Comments are closed.