Conferència/Debat Sobre la sèrie Merli

Data: Dimarts 6 de juny

Hora: 20.00 h

Lloc: Biblioteca comarcal de Blanes

El proper dimarts 6 de juny a les 20.00h a la biblioteca comarcal de Blanes tindrà lloc un debat entorn de la sèrie de TV3 Merlí. Es tracta d’un acte organitzat per Aula Blanes i Àgora Jove que s’inclou dins el VIIè cicle de xerrades d’Aula Blanes i que servirà per tancar temporada.

El professor de filosofia Xavier Serra i Cristina Fernández,coordinadora d’Àgora Jove,conduiran el debat obert. El debat es centrarà en quatre eixos:el retrat que fa la sèrie Merlí sobre el professorat,l’adolescència,la sexualitat i la filosofia.
Qüestions com el paper del tutor en l’educació,com ha de ser la relació entre un mestre i un alumne? Quins problemes tenen els adolescents de la sèrie? Quins adolescents no hi són a la sèrie? Hi ha una hipersexualització de l’adolescència? El paper de les dones. El sexe en el món dels adolescents o Com ha afectat Merlí a la matèria de filosofia? Com són les classes de filosofia a la sèrie i com són en realitat? Ha afectat la sèrie al fet que hi hagi més bona predisposició dels alumnes cap a la matèria? Són algunes de les preguntes que es pretenen abordar en el debat.

Comments are closed.