Conferència:Art i ciència:Picasso i l’estructura del DNA

Data: Dimarts 4 de Juny

Hora: 20.00 h

Lloc: Biblioteca comarcal de Blanes

Ponents: Dr. Carles Pedrós-Alió

L’art i la ciència són activitats que comparteixen molts aspectes. La conferència mostrarà l’estreta relació entre aquestes dues activitats derivades del nostre cervell a partir d’exemples d’obres dels grans pintors i de grans descobriments científics. La xerrada permetrà veure sota un mateix prisma obres de Picasso com “Les demoiselles d’Avignon” i les claus de la investigació genètica dels científics Watson i Creek. Una conferència que compararà el mètode de l’art i el de la ciència a partir de referents dels dos àmbits que tots tenim molt presents com Dalí o la doble hèlix de l’adn.

1 comment to Conferència:Art i ciència:Picasso i l’estructura del DNA