Crida de Suport

Els tres promotors d’Aula Blanes vam decidir,després de l’èxit del primer cicle de conferències,crear una associació que registrés el projecte i permetés accedir als ajuts i les subvencions disponibles.

Una raó important per la decisió és que els ponents del primer any van rebre com a compensació (gairebé simbòlica) de la feina un sopar el mateix dia de la xerrada i el pagament de les despeses de desplaçament (pagament,aquest darrer,que cap d’ells va acceptar) i això creiem que cal procurar canviar-ho. Totes les despeses del primer cicle han estat cobertes amb molta satisfacció pels tres promotors.

La intenció de continuar endavant amb Aula Blanes i sobretot procurar millorar i ampliar l’oferta ens compromet a tots nivells,també en l’econòmic;de manera que hem obert un compte per a recollir les aportacions que entre tots fem,dedicades exclusivament a compensar econòmicament als ponents dels propers cicles i així anar afegint qualitat i novetats.

Compartim aquesta crida amb tots vosaltres sense saber quina quantitat som capaços de reunir,però sabent que són mals temps per a subvencions i sobretot,sabent que Aula Blanes som tots els que estem interessats en el projecte. Un projecte que ha estat capaç en molt poc temps de visualitzar que a Blanes som molta gent interessada en compartir coneixement.

0133-8119-99-4200000924 (La Caixa)