Conferència:Jugar i prou? Una mirada educativa del joc

Data: Dimarts 21 Octubre

Hora: 20.00 h

Lloc: Biblioteca comarcal de Blanes

Ponent: Claudi Yoldi

El 5è cicle de conferències d’Aula Blanes obre les portes el proper 21 d’octubre a les 20.00 h al primer pis de la biblioteca comarcal de Blanes. En aquesta ocasió l’entitat ha decidit inaugurar les xerrades amb “Jugar i prou? Una mirada educativa del joc” a càrrec Claudi Yoldi,expert i promotor del joc educatiu.

Aquest nou cicle vol ser un pas més amb la incorporació de la comissió de divulgació del CEAB-CSIC en la planificació de part de les xerrades,un pas per a amplificar l’abast i el rigor de la proposta. En aquest cinquè cicle es manté el caràcter plural de les temàtiques,ciència,tecnologia,art i literatura,a més de procurar consolidar la idea que es va encetar l’any passat de donar veu a joves investigadors que volen dedicar part de la seva tasca a la divulgació. Aula Blanes està molt agraïda a tots els col·laboradors perquè permet mantenir viu el compromís de divulgació del saber que es va marcar des del primer dia.

La xerrada inaugural es centrarà en el concepte del joc com a eina d’aprenentatge a les aules i a les cases. La idea d’aconseguir que el fet de jugar sigui declarat com a bé cultural és el que mou els esforços de l’expert Claudi Yoldi.

El ponent considera que la situació socio-econòmica actual està en un període de transició i que els paradigmes estan canviant,per això proposa un canvi de mentalitat. Des del convenciment que gràcies a l’educació es pot transformar la realitat social,econòmica,ambiental i cultural,i crear una realitat millor per tothom.

La seva proposta és la d’un canvi en la manera de veure i participar en l’educació a les famílies i a les aules,un canvi utilitzant el joc com a eina i metodologia.

1 comment to Conferència:Jugar i prou? Una mirada educativa del joc